Obnoviť stránku

Skrátka mi preplo

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Skrátka mi preplo

Určite sa vám už niekedy pokazila práčka, televízor, mobil, alebo niečo iné. Nepríjemné, no nič tragické. Môžeme zavolať opravára, kúpiť nový spotrebič, alebo sa bez neho zaobísť. Čo sa však stane, keď sa niečo pokazí v človeku? Nahradíme ho, alebo privrieme oči, dúfajúc, že sa sám utrasie? A čo ak sa to stane vám?
Ema prežíva osudovú lásku k ženatému mužovi, no vzápätí i veľké sklamanie, ktoré ju po nervovom zrútení dovedie až na psychiatriu. Po mesačnom pobyte v nemocnici jej doktor navrhne, aby si začala písať denník. Je to vraj spôsob, ako sa otvoriť, vyrozprávať a po rokoch dobrovoľnej izolácie opäť naštartovať do života. Súčasťou tohoto denníka má byť i akési poznanie dňa, ktoré nevyčíta z múdrej knižky či časopisu, ale dopracuje sa k nemu sama. A tak sa Ema, plná zlosti, irónie a nechuti k životu, púšťa do písania…

Mária Blšáková (1967)


Roky žijúca v krásnom podtatranskom kraji. Milovníčka písaného slova, ku ktorému v školských časoch výdatne prispievala. Neskôr svoje práce ukladala do šuplíka, kým ju priatelia nepresvedčili, že jej tvorba má čo povedať i širšiemu okoliu. A tak v roku 2014 vyšla jej prvotina s názvom Kaleidoskop. Písanie je pre autorku nevyhnutnosťou. Ako sama hovorí, má malú hlavu na to veľké množstvo myšlienok a nápadov, ktoré sa v nej skrývajú.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Mária Blšáková
Počet strán 256 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK16007
Produktové číslo:  978-80-811-4511-7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11