Obnoviť stránku

Síla zvyku

Audiokniha
5 4 hodnotení
16,90 €

Síla zvyku

Klíčem ke změně návyků je jejich pochopení. Audiokniha Síla zvyku vám poradí, jak na to.

Chcete se odnaučit kouřit? Uběhnout maratón? Být produktivnější v práci a dotáhnout všechny úkoly do puntíku a včas? Jestli se vám to příliš nedaří, tak vám v cestě stojí síla zvyku. Nejdřív poznejte svého nepřítele a pak ho rozsekejte na cucky – zjistěte, proč zvyky vůbec existují a jak se jim dostat na kobylku. Zvyk je železná košile, kterou ale dokážete rozložit. Pokud chcete!
Zvyky nejsou naším osudem, který nám někdo vložil do vínku. Poznejte, jak fungují. Pak je můžete snadno změnit, využít ve svůj prospěch a zlepšit tak mnohé oblasti svého osobního a pracovního života, ale i fungování celé společnosti. Ponořte se do vyprávění podloženého nejnovějšími vědeckými poznatky a výzkumy. Bude to pro vás nejenom poučné, ale taky nesmírně zábavné.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 12:36:29

Autor

Autor Charles Duhigg
Interpret Jiří Schwarz

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 1 005 MB
Kategorie Audioknihy, Osobný rozvoj, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1B109

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17