Obnoviť stránku

Sid Meier's Starships

14,99 €

Sid Meier's Starships

Sid Meier's Starships


V hre Sid Meier’s Starships budujete federáciu planét, vylepšujete svoju flotilu a bránite svoju domovskú planétu, zatiaľ čo sa pokúšate udržať v galaxii mier a svoju víziu ľudstva. Sid Meier’s Starships sa odohráva vo svete Civilization: Beyond Earth po procese zvanom Seeding a ponúka fanúšikom stratégií, poťažmo sci-fi plnohodnotný samostatný zážitok. Zároveň ale hra umožňuje prepojenie s Civilization: Beyond Earth, vďaka čomu sa prehĺbia obe hry. Zistite, či máte na to vládnuť svetu!

Kľúčové vlastnosti

  • Taktické vesmírne súboje: V každej misii vás čakajú unikátne taktické výzvy. Mapy, nepriatelia aj víťazné podmienky sú dynamicky generované.
  • Vesmírne lode s širokými možnosťami úprav: Vďaka modulárnemu dizajnu lodí si môžete vytvoriť armádu, ktorá bude sedieť vášmu štýlu hry.
  • Diplomacia, stratégia a prieskum: Rozšírte vplyv svoje federácie a získajte si dôveru občanov nových planét. Využite unikátnych vlastností každej planéty na rozšírenie svojej flotily a federácie a držte tak svojich nepriateľov v šachu.
  • Galaxia plná dobrodružstva: Preskúmavajte galaxiu, veďte svoju flotilu do vzdialených svetov a plňte misie, aby ste pomohli obyvateľom týchto planét. Bojujte s pirátmi, ochraňujte kolonizačné lode, zničte umelú inteligenciu odtrhnutú z reťaze atď.
  • Viac ciest k víťazstvu: Zvíťazíte tak, že si podmaníte najväčšiu hrozbu galaxie? Alebo zjednotíte pluralitné svety do federácie? Alebo možno povediete svojich ľudí a posuniete hranice vedy. Každé rozhodnutie, ktoré urobíte, má vplyv na vašu cestu k víťazstvu.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série Sid Meier's Civilization

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma PC
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Steam

Žáner

Žáner Stratégia
Herné mechaniky Ťahové

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie
Edícia Základná

Minimálne požiadavky

Rad procesora AMD Athlon X2, Intel Core 2 Duo
Frekvencia procesora 2 GHz (2 GHz)
Pamäť RAM 2 GB
Potrebný priestor 0,67 GB
Kód:  MVE000985
Produktové číslo:  89219

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18