Obnoviť stránku

Šelma

Audiokniha
4,7 3 hodnotení
16,90 €

Šelma

Až brutálne návykový debutový román mága a iluzionista Andrewa Maynea

Profesor bioinformatiky Theo Cray nemá najlepšie ráno. Automat na ľad nefunguje, a navyše sa mu do motelového izby dobýva polície. Že je hlavný podozrivý z brutálnej vraždy svojej bývalej študentky, sa však dozvie, až keď je jeho účasť na otrasné udalosti vylúčená. Zdá sa totiž, že mladú dievčinu v montanských lesoch rozmetali medveď. Lenže profesor Cray je vďaka svojmu povolaniu zvyknutý vidieť vzorca tam, kde ostatní nachádzajú len chaos. A tak si všimne niečoho, čo ostatní prehliadli. Niečoho neprirodzeného. Niečoho zjavne vykonaného ľudskou rukou. Theo pochopí, že toto zverstvo nespáchalo žiadne zviera, ale človek, a že to rozhodne neurobil prvýkrát. A pretože mu polícia neverí, začne mu byť jasné aj to, že je zrejme jedinou osobou, ktorá môže zabijaka zastaviť.
Theo je síce lepšie oboznámený s digitálnymi kódmi a mikróby než s vyhodnocovaním forenzných dôkazov, teraz však musí uplatniť všetko, čo vie, na úplne novú oblasť výskumu. A udržať sa pritom o krok napred nebezpečne vynaliezavým sériovým vrahom ... v ktorého existenciu navyše neverí nikto okrem neho.
Až brutálne návykový debutový román mága a iluzionista Andrewa Maynea, hviezdy televíznej relácie Otázky a odpovede: Neverte Andrewovi Mayneovi, ktorý spolupracoval s najväčšími majstrami svojho remesla vrátane Davida Copperfielda.

Andrew Mayne

Andrew Mayne, hviezda televíznej relácie Otázky a odpovede: Neverte Andrewovi Mayneovi, je salónny kúzelník a románopisec, ktorý je na britskom Amazonu hodnotený ako piaty najpredávanejší nezávislý autor roka a ktorý bol za román Name of The Devil nominovaný na ocenenie Thriller Award 2016. Prvý cestu okolo sveta ako iluzionista podnikol, keď bol ešte teenager, a neskôr spolupracoval s majstrami remeslá, ako sú Penn & Teller, David Blaine a David Copperfield. Andrewův román Angel Killer (2014) sa teraz adaptuje na televízny seriál. Uvádza taky podcast s názvom Weird Things.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 10:53:31

Autor

Autor Mayne Andrew
Interpret Zdeněk Velen

Podrobnosti

Rok vydání 2019
Veľkosť 128 kbps 898 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Série Naturalista (audio)
Diel série 1
Jazyk Česky
Kód:  AK1B907

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16