Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Selfies

E-kniha, Česky
4,6 15 hodnotení
10,85 €

Selfies

Siedmy prípad oddelenie Q

Vedenie kodanskej polície usúdilo, že počet objasnených prípadov oddelenia Q je výrazne pod hranicou očakávania. Dokázať opak dostáva za úlohu Rose, ktorá sa ale prepadá do psychického pekla, ktorého korene siahajú hlboko do temnej minulosti. Medzitým v kodanskom parku nájdu zavraždenú staršia pani, šialený vodič začne smrtiace hon na mladú ženu a inde sa plánujú ďalšie trestné činy: deje sa to bez vzájomnej súvislosti, alebo majú prípady niečo spoločné?
Carl, Asad a Gordon stoja pred záhadou ďaleko presahujúci všetky, ktoré doteraz riešili. A ich kolegyne Rose má vážne problémy. Štvoricu chýba jeden člen, a ako sa zdá, smola sa jej lepí na päty. Dokážu zabrániť zatvorenie oddelenie Q a zastaviť zabíjanie v Kodani?

Napsali o knize Selfies

"[Jussi Adler-Olsen] píše s obrovským nasadením a energiou a jeho schopnosť prepojiť všetky tie rôznorodé zápletky nemá porovnanie."

Dagbladenes Bureau

"Román Selfies je temný, satirický a tragikomický a zároveň sakramentsky dobrý a zábavný. Ďalší dôležitý dielik v obrovskej skladačke o Carlovi, Asadovi a Rose. "

vildmedkrimi.dk

"Adler-Olsen stále hrá ako virtuóz s navzájom sa prekrývajúcimi zvraty v deji a sebaistým písaním naprieč širokým spektrom tónov."

Jyllands-Posten

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jussi Adler-Olsen
Počet strán 512 strán
Rok vydania 2017
Série Případy oddělení Q
Diel série 7
Nakladateľ Host
Jazyk Česky
Kód:  EK26446
Produktové číslo:  978-80-757-7161-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11