Obnoviť stránku

Schindlerův seznam

Audiokniha
5 2 hodnotení
12,90 €

Schindlerův seznam

Audioknižní zpracování předlohy filmu Schindlerův seznam, oceněného sedmi Oscary

Strhující audioknižní zpracování osudů Oskara Schindlera – kariéristy, válečného zbohatlíka, milovníka elegance, přepychu, alkoholu a krásných žen, jenž ve stínu osvětimských komínů našel svoji lidskost a riskoval nejen majetek, ale i vlastní život, aby nedopustil vyvraždění tisícovky „svých židů“. Román, který je mistrovským, mnohovrstevnatým vylíčením charakterů a osudů jedinců zapojených do obrovité byrokratické mašinerie zla, získal Man Bookerovu Cenu.
Audioknihu v podání jednoho z našich předních interpretů dokresluje hudební doprovod, inspirovaný hudbou ke stejnojmennému filmu Stevena Spielberga, stěžejního díla světové kinematografie.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 17:00:25

Autor

Autor Thomas Kennealy
Interpret Vladislav Beneš

Podrobnosti

Rok vydání 2020
Veľkosť 128 kbps 937 MB
Kategorie Audioknihy, Dejiny a história, Literatúra faktu a publicistika, Spoločenská próza, Zahraničná literatúra
Jazyk Česky
Kód:  AK1B998

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13