Obnoviť stránku

Sága o Zaklínačovi

Audiokniha
5 4 hodnotení
51,64 €

Sága o Zaklínačovi

Súborné vydanie legendárnej Sapkowského ságy o zaklínačovi Geraltovi a jeho veštbe - Ciri z Cintry

Meč, mágia a vyzvedačské intrigy. Súborné vydanie legendárnej Sapkowského ságy o zaklínačovi Geraltovi a jeho veštbe - Ciri z Cintry. Zaklínač, ktorého poslaním je chrániť obyčajných ľudí pred magicky stvorenými netvormi, prijíma do ochrany malé dieťa - Prekvapenie. Netuší, že v skutočnosti sa stará o plameň, ktorý môže zapáliť celý svet. Príbeh zlovestnej veštby, lásky, krutosti a udalostí, meniacich tvár sveta, vrcholí v mohutnom finále, v gejzíre imaginácie, aby raz a navždy zmenil fantastickú literatúru.
Pentalógia obsahuje diely: Krv elfov, Čas opovrhnutia, Krst ohňom, Veža lastovičky a Pani jazera.

Andrzej Sapkowski

Nekorunovaný kráľ súčasnej slovanskej fantasy sa narodil v poľskej Lodži. Svoju prvú poviedku publikoval v roku 1986 v časopise Fantastyka a iba o šesť rokov neskôr už jeho napínavé príbehy putovali k českým čitateľom. Jeho najznámejším dielom sú poviedky a päťdielna sága o zaklínačovi Geraltovi z Rivie, mužovi - mutantovi, ktorý chráni svet pred magickými príšerami. Sapkowského Zaklínač bol tiež sfilmovaný a stal sa námetom počítačovej hry The Witcher. Na audio knihu Búrková sezóna nadväzuje Sapkowského päťdielna Sága o Geraltovi a Ciri, ktorú Tympanum začalo vydávať na jeseň 2015, a poviedkový súbor Meč osudu.

Martin Finger

Český divadelný, filmový, televízny a rozhlasový herec. Bol významným predstaviteľom éry Pražského komorného divadla v rokoch 2002 - 2012, kde získal dvakrát Cenu Alfréda Radoka za hlavné úlohy v inscenácii Světanápravce od Thomasa Bernharda a v Kafkově Procesu. Od roku 2012 je členom hereckého súboru Činoherného klubu v Prahe. V televízii napríklad stvárnil rolu Edvarda Beneša v cykle České století. Držiteľ nominácie na Českého leva (Odpad mesto smrť) a Ceny českej filmovej kritiky (Krásno). Pre Tympanum načítal audio knihy Michal cez noc, Zaklínač: Búrková sezóna, päťdielnu ságu o Geraltovi a Ciri a poviedkový cyklus Meč osudu.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 76:08:29

Autor

Autor Andrzej Sapkowski
Interpret Martin Finger

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 4 235 MB
Kategorie Audioknihy, Fantasy a sci-fi, Zahraničná literatúra
Série Zaklínač (audio)
Jazyk Česky
Kód:  AK1A860

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08