Obnoviť stránku

Rudý Zeman

E-kniha, Česky
4,9 32 hodnotení
11,90 €

Rudý Zeman

Investigativní portrét prezidenta Miloše Zemana od autora bestselleru Boss Babiš

Nová kniha novináře Jaroslava Kmenty s názvem Rudý Zeman. Ide o investigatívnej portrét prezidenta Miloša Zemana. Autor v nej hľadá odpoveď na otázku, kto stál za financovaním jeho predvolebnej kampane. Prináša nové informácie a súvislosti o ľuďoch z blízkeho okolia prezidenta Zemana. Dôkladne rozoberá tiež to, komu a prečo sa Miloš Zeman mstí.
Rudý Zeman vykresluje politickou atmosféru doby, v níž žijeme. Ide v nej nielen o vplyv a moc, ale aj o peniaze a geostrategické záujmy rozdeleného sveta. Rudý Zeman je opäť príbehom novinárskeho pátranie, ktoré ide do hĺbky zásadných politických etáp Miloša Zemana a jeho vzťahov. A rozoberá tiež okolnosti mocenského paktu s oligarchom Andrejom Babišom.
Rudý Zeman tak volně navazuje na knihu Boss Babiš, která vyšla v roce 2017 a která se hned poté stala bestsellerem.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jaroslav Kmenta
Počet strán 470 strán
Rok vydania 2019
Nakladateľ JKM - Jaroslav Kmenta
Jazyk Česky
Kód:  EK32239
Produktové číslo:  978-80-875-6935-1

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06