Obnoviť stránku

Roden24

Audiokniha
5 1 hodnotení
7,30 €

Roden24

Roden24 je možno trochu sci-fi a trochu fantasy v jednom. Príbehy a trápenia hrdinov sú však až neuveriteľne podobné tým našim

K napísaniu tohto diela ma z veľkej časti inšpirovala “partička Vigilov” z BANYS MEDIA, ktorí pochádzajú z rôznych častí sveta a dali sa dohromady hlavne preto, aby vznikla nová on-line hra.

Robia mediálne kampane, vytvárajú vlastné softwarové a marketingové riešenia, produkujú televízne programy, natáčajú reklamy. Ale stihli postaviť tiež medzinárodne úspešné portály a dokonca celosvetovú sociálnu sieť.

Občas sa dokážu “vyblázniť” s mobilnými aplikáciami, natočia napríklad Škodovku pre Ženevu, film s Indonézanmi, alebo NATÁČAJÚ S DRONMI na Zanzibare. VŠETKO TOTO DOKÁŽU PREPOJIŤ na internete ale aj mimo neho. Stále sa pýtajú: A kedy máme teda spať? A ja na to: Až budete mať tú hru, kvôli ktorej ste sa stretli! Banysa mám z nich najradšej, lebo on si vždy po sebe umyje riad.

Ďakujem im, že výrazne pomáhajú vzniku projektu R24.
Monika


"Roden24 s nespočetnými zaujímavými linkami a možnosťami ma nadchol natoľko, že by som najradšej odložil všetky naše projekty a venoval sa produkcii rôznych častí tohto nadčasového diela."
 - Martin Beinhauer, BANYS MEDIA


Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 01:20:49

Autor

Autor Monika Šimkovičová
Interpret Barbora Žilecká, Bianka Buckov, Dušan Jamrich, Elena Podzámska, Peter Kollárik, Peter Krajčovič, Petra Vajdová, Rastislav Sokol, Štefan Kožka, Tomáš Horváth

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 76 MB
Kategorie Audioknihy, Fantasy a sci-fi, Zahraničná literatúra
Jazyk Slovensky
Kód:  AK1A196
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08