Obnoviť stránku

Rod zabijáků

E-kniha, Česky
5 1 hodnotení
9,65 €

Rod zabijáků

Thera byla první dcerou rodu Vane. Jako členka válečnické kasty se celý život připravovala na boj. Až do dne, kdy došlo k nebeskému úkazu. Theru zasáhl blesk a od toho okamžiku slyšela Hlas. Jako zdráhavá prorokyně se schopností předvídat budoucnost bojovala po boku Ashoka Vadala a jeho družiny zvané Synové černého meče, dokud ji neunesl do sídla rodu zabijáků kouzelník se schopností měnit podobu, který zatoužil po její moci.

Ashok Vadal a Synové černého meče se vydají na pochod, aby Theru zachránili. Se svým mečem Angruvadalem byl Ashok nezastavitelný. Jenže Angruvadal už není, při útoku na démonem posedlého válečníka se roztříštil na kusy. Nyní musí Ashok poprvé bojovat bez pomoci magické čepele. Závisí na tom Theřin život.

 

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Larry Correia
Počet strán 384 strán
Rok vydania 2022
Série Sága zapomenutého válečníka
Diel série 2
Diel série 2
Nakladateľ FANTOM Print
Jazyk Česky
Kód:  EK42949
Produktové číslo:  9788075941206

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18