Obnoviť stránku

Reštaurácia na konci vesmíru

Audiokniha
13,90 €

Reštaurácia na konci vesmíru

Vesmírna partička na ceste časom do najluxusnejšej reštaurácie

Druhý diel štvordielnej trilógie – tak označil pokračovanie Stopárovho sprievodcu galaxiou Douglas Adams. Humor tohoto druhu je v audioknihe všadeprítomný. Mimochodom – dielov je v skutočnosti päť.
Po výdatnom posilnení na pokraji totálnej skazy všetkého, čo kedy vo vesmíre existovalo, sa hrdinovia chtiac-nechtiac musia znova pustiť do pátrania po mužovi, ktorý vládne svetu. Nebude to ľahké. Neprajníci im prichystali množstvo úskokov, pascí a nástrah, do ktorých vedia neomylne padnúť a ešte neomylnejšie – a nečakanejšie – z nich zasa uniknúť.
Zistíme, čo bude pri svojom druhom príchode svojim učeníkom zvestovať veľký prorok Zarkon, kto v skutočnosti stojí za demoláciou Zeme, prečo je výhodné mať zviera, ktoré túži nechať sa skonzumovať, a ako sa vo vesmíre varí čaj.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 07:35:39

Autor

Autor Douglas Adams
Interpret Martin Mňahončák

Podrobnosti

Rok vydání 2023
Veľkosť 128 kbps 429 MB
Kategorie Audioknihy, Fantasy a sci-fi, Zahraničná literatúra, Sci-fi
Série Stopařův průvodce Galaxií (audio)
Typ Audiokniha
Diel série 2
Jazyk Česky
Kód:  AK1E405
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14