Obnoviť stránku

Quo vadis

Audiokniha
5 2 hodnotení
8,59 €

Quo vadis

Když v roce 1896 napsal Henryk Sienkiewicz (1846–1916) román Quo vadis, byl už proslulým polským spisovatelem. Teprve Quo vadis z něj však učinilo světoznámého autora a příběh z doby Neronovy byl také hlavním důvodem, proč byla Sienkiewiczovi v roce 1905 udělena Nobelova cena za literaturu.

Příběh lásky římského patricije ke křesťanské dívce se odehrává na pozadí velké a tragické historické epochy postupného pádu Říma. Rozhlasová nahrávka z roku 1968 v režii Jana Bergera.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 02:49:04

Autor

Autor Henryk Sienkiewicz
Interpret Libuše Švormová, Dana Medřická, Alfréd Strejček, Růžena Merunková, Otakar Brousek st., Karel Vček, Radoslav Brzobohatý a další, Slvka Budínová, Václav Vydra st.

Podrobnosti

Délka 3 h
Kategorie Audioknihy, Klasické diela
Jazyk Česky
Kód:  AKA079

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01