Obnoviť stránku

Knižnička – Prvé čiernobiele knižky pre bábätko

Kniha, Slovensky
5 1 hodnotení
Super cena
7,82 € Ušetríte 0,46 €

Knižnička – Prvé čiernobiele knižky pre bábätko

Štyri čiernobiele knižky Šťastné dieťa v jednom balení zaistia hodiny hrania a skúmania, predstavujú ideálnu pomôcku pre vývoj zraku a jemnej motoriky

Súborné vydanie štyroch obľúbených čiernobielych leporel Šťastné dieťa od Stelly Baggot.
Prvé černobiele knižky pre bábätko: Šťastné dieťa predstavujú ideálnu prvú knižku pre vaše bábätko. Veľká je tak akurát do detských ručičiek, má oblé hrany a vďaka pevným stránkam vydrží aj menej šetrné zaobchádzanie. Obrázky zvieratiek, predmetov, bábätiek v rôznych situáciách alebo jednotlivé časti tváre, prispôsobené malému dieťatku, si vaše bábätko môže prezerať stále dookola. Čiernobiely variant knihy Stelly Baggot Šťastné dieťa s jemnými farebnými prvkami je pre správny vývoj zraku malého bábätka vhodnejší než pestrofarebné obrázky. Ukážte svojmu dieťatku, ako má otáčať pevné stránky, a rozvíjajte tak u neho jemnú motoriku a koordináciu pohybu prštekov.

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0 rokov
Odporúčaný vek od narodenia

Odporúčaný vek od

Odporúčaný vek 0 mesiacov

Základný

Autor Stella Baggott
Počet stran 40 strán
Rok vydania 2021
Typ Kniha
Nakladateľ Svojtka
Väzba Priestorové rozprávky, leporelá
Druh Kniha

Jazyk

Jazyk Slovensky
Kód:  FKP0360046
Produktové číslo:  978-80-567-0710-4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06