Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Prokleté město

E-kniha, Česky
11,90 €

Prokleté město

Nezávislost Havenu byla uhájena a Ranka, Koré, Grult i Jagh by si mohli užívat zasloužené odměny, kterou za své činy obdrželi. Slib, kterým se zavázali prastarému jezernímu drakovi je však nutí vyrazit na cestu lemovanou záhadnými obelisky. Tato cesta je zavede až do ztraceného města Darak Helm, jehož obyvatelé byli před staletími prokleti. Družina Horských šelem uvízne v troskách prokletého města a bude muset vynaložit veškerý svůj důvtip a um, aby se z něho dostali. Povede se jim to, nebo budou navěky sdílet osud se zatracenými dušemi, které Darak Helm obývají?

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Petr Eismann
Počet strán 394 strán
Rok vydania 2022
Série Družina Horských šelem
Diel série 4
Nakladateľ Jonathan Livingston
Jazyk Česky
Kód:  EK41269
Produktové číslo:  978-80-7551-219-2

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13