Obnoviť stránku

Prohnilé království

E-kniha, Česky
5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Prohnilé království

Završení populární romantické série Royalové

Od chvíle, kdy Hartley Wrightová poznala Eastona Royala, se její život změnil. Všude se skrývají nepřátelé, za všemi dveřmi číhá nebezpečí. Po tragické nehodě, která ji obrala o vzpomínky, zjišťuje, že nemůže nikomu důvěřovat, a to ani modrookému chlapci, který jí přísahá, že vše napraví. Instinkty jí napovídají, že Easton je nebezpečný, a neví, zda mu může věřit.
V chaosu, který s sebou Easton přináší, se Hartley nevyzná a city k němu ji jen matou. Easton chce, aby si vzpomněla. Hartley se domnívá, že lepší bude zapomenout. Možná má pravdu. Tragédie. Zrada. Důvěra. Hartley se musí postavit čelem pravdě – v tomhle světě nikdo Royalům neunikne.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Erin Watt
Počet strán 320 strán
Rok vydania 2018
Série Royalové
Diel série 5
Nakladateľ Baronet
Jazyk Česky
Kód:  EK27959
Produktové číslo:  978-80-269-0917-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18