Obnoviť stránku

Pro svět mrtví

E-kniha, Česky
5 3 hodnotení
11,90 €

Pro svět mrtví

V Corku to zase vrie ...

V siedmom dieli série toho majú inšpektorka Katie Maguire a jej tím až nad hlavu. V írskom Corku vyčíňa gang, ktorý kradne psy, v meste nevídane kvitne obchod s drogami, a ešte k tomu musia policajti nájsť zmiznutú dievča - a to všetko pod prísnym dohľadom médií.
Katie pomaly prichádza pravde na kĺb a začína si uvedomovať, že by to všetko spolu mohlo súvisieť. Lenže čas uteká a gang unáša a mrzačia stále ďalších ľudí ...

Napsali o knize Pro svět mrtví

Skutočné zločiny a súdne spisy väčšinou poskytujú hrôzostrašné popisy udalostí - a rovnako realistickým zobrazovaním ľudskej krutosti prekypujú aj Mastertonovy knihy.

irish Examiner

Pre svet mŕtvi je kniha plná svetla i tieňov, avšak hrôzu tu vyvažuje empatie a neha.

Promotingcrime.blogspot.com

Zápletka je originálny a posledná stránka úplne nepredvídateľná. Príbeh sa ženie vpred rýchlosťou hurikánu ... Ďalšia thriller od majstrovského rozprávača s množstvom nečakaných zvratov v pôsobivo opísanom prostredí.

- Crimereview.co.uk

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Graham Masterton
Počet strán 472 strán
Rok vydania 2019
Série Katie Maguireová
Diel série 7.
Diel série 7
Nakladateľ Host
Jazyk Česky
Kód:  EK30258
Produktové číslo:  978-80-757-7805-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19