Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Přirozené funkce orgasmů při milování, porodu a kojení

E-kniha, Česky
4,0 1 hodnotení
6,48 €

Přirozené funkce orgasmů při milování, porodu a kojení

Tato kniha o mužských a ženských orgasmech přesvědčí kohokoliv, že lidskost se ocitá před nezbytnou, zásadní změnou. Díky vyspělým metodám asistovaného početí a císařských řezů, díky pokrokům anesteziologie a farmakologie a díky potravinářskému průmyslu, mohou dnes ženy dítě počít, porodit a také své novorozeně krmit, aniž by se musely spoléhat na vyplavení „hormonálního koktejlu lásky“. Lidská inteligence a vynalézavost udělala z hormonů lásky cosi nadbytečného. Zkusme se podívat do budoucnosti a zamysleme se nad naší civilizací v širším kontextu. V sázce je budoucnost lidstva.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF, PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Michel Odent
Počet strán 148 strán
Rok vydania 2013
Nakladateľ Maitrea
Jazyk Česky
Kód:  EK8473
Produktové číslo:  978-80-872-4943-7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01