Obnoviť stránku

Princípy úspešného životného manažmentu

E-kniha, Slovensky
22,90 €

Princípy úspešného životného manažmentu

Ak si neviete vybrať knižku, pretože vás láka do určitej miery všetko, ale nič konkrétne, tak ste možno na správnej adrese. Autor tejto knihy hľadá povestný kameň mudrcov a možno aj svätý grál životného manažmentu. Necháva sa pritom inšpirovať v mnohých oblastiach a hľadá súvislosti v zdanlivo nezlučiteľných témach. 

Autor v knižke uvádza: \"Žijeme v dekadentnej dobe moderného stredoveku. Oslepení miliónmi žiarivých obrazoviek a mobilných displejov, žijeme v dobe temna. Prestali sme vnímať to, čo je podstatné. Rútime sa závratnou rýchlosťou niekam, nemáme však predstavu o cieli. Potrebujeme sa vymaniť z tejto pasce a zažiť ďalšiu renesanciu.\"

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Tomáš Ďuroška
Počet strán 258 strán
Rok vydania 2023
Nakladateľ Ecotech Systems s.r.o.
Jazyk Slovensky
Kód:  EK50291
Produktové číslo:  978-80-974615-0-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14