Obnoviť stránku

Premiérova milá (SK)

E-kniha, Slovensky
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Premiérova milá (SK)

Cieľavedomá a pekná dievčina sa rozhodne zariadiť si život podľa svojich predstáv. Ide si za svojím cieľom a zvládne veľa nepríjemných situácií, zvlášť vo svete, kde rozhodujú muži, bažiaci po dievčenskej mladosti. Taká bola aj Monika z neveľkého mesta. Zo súťaže krásy postupovala po spoločenskom rebríčku hore. K nebesiam ju posúvali samí vplyvní muži. Od podnikateľov cez mafiánov... Až sa napokon ocitla v pracovni samotného premiéra krajiny.

Ivana Havranová vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Pracovala a profesionálne rástla v redakcii denníka Smena, v časopise Zornička, neskôr v Československej televízii ako publicistka mládežníckeho magazínu Televízny klub mladých. Je autorkou 24 poviedkových, románových a publicistických kníh, viac ako 400 televíznych scenárov, množstva poviedok pre deti, rozhovorov, reportáží. Po roku 1989 založila vlastné vydavateľstvo, v ktorom vydávala sedem časopisov ako napr. Maxisuper, slovenský Bulvár, Lišiak a iné. Napísala vyše dvadsať kníh, z toho šesť poviedkových. Žije a tvorí v Bratislave.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Ivana Havranová
Počet strán 176 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK28535
Produktové číslo:  978-80-569-0314-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04