Obnoviť stránku

Přeběhlík

E-kniha
4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Přeběhlík

Prípad Harryho Boscha

Je lepšie sám odísť, než byť vyhodený. Presne týmto pravidlom sa riadil detektív Harry Bosch, keď pred šiestimi mesiacmi opustil políciu. Mal už po krk spolitizovanej mašinéria, a tak zvolil radšej výslužbe než neustály boj s veternými mlynmi. Človek jeho typu však nevydrží dlho v nečinnosti. Dobre to o ňom vie aj advokát Mickey Haller, a preto Boscha osloví s ponukou, aby pre neho pracoval ako súkromný vyšetrovateľ. Boschovi sa táto predstava spočiatku prieči - má pocit, že by sa tým spreneveril všetkému, čo ako policajt vykonal a čomu veril.
Nakoniec sa však predsa len nechá prehovoriť. Teraz teda stojí na opačnej strane justičného systému a bývalí kolegovia pre neho majú len hanlivé označenie prebehlík. Jeho úlohou je nájsť dôkazy, ktoré zbaví Hallerovho klienta obvinenia z vraždy, hoci vzorky DNA nájdené na mieste činu hovoria jednoznačne v jeho neprospěch.Vskutku neľahká úloha.
Bosch sa však do neho pustí s vervou buldoga a čoskoro začne nachádzať v policajných spisoch rôzne nezrovnalosti a rozpory. Je možné, že nitky tohto prípadu vedú priamo do policajných radov? A ak je to tak, Neocity sa v ohrození aj život samotného Boscha?

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Michael Connelly
Počet strán 424 strán
Rok vydania 2016
Série Harry Bosch
Nakladateľ Domino
Kód:  EK20417
Produktové číslo:  978-80-749-8187-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13