Obnoviť stránku

Právo první noci

Audiokniha
4,8 23 hodnotení
12,97 €

Právo první noci

Ďalšie vyšetrovanie Oldřicha z Chlumu

Počas cesty po Morave sa Panos Ota stretne so svojou vzdialenou sesternicou Miladou zo Zástřizl. Je zúfalá a prosí ho o pomoc. Žije na Krakovci neďaleko Prostějova, kde sa v poslednej dobe stalo niekoľko podivných udalostí, ktoré vyvrcholili vraždou jej manžela. Čo je však najhoršie, z jeho smrti podozrievajú ju.
Panoš Ota sa obráti na svojho pána, ale ten nemá chuť a ani právomoc tú vyšetrovať. Naviac sa musí venovať inému zločinu, ktorý poškodil českého kráľa. Lenže potom dôjde k pokusu uniesť Miladu. To Oldřicha z Chlumu presvedčí, že nejde o obyčajný zločin. Spoločne začnú rozpletať neuveriteľný príbeh, ktorého nitky vedú hlboko do minulosti.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 11:23:37

Autor

Autor Vlastimil Vondruška
Interpret Jan Hyhlík

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 627 MB
Kategorie Audioknihy, Česká literatura, Dejiny a história, Detektívky, thrillery
Série Hříšní lidé Království českého (audio)
Diel série 25
Jazyk Česky
Kód:  AK1B823

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19