Obnoviť stránku

Pravá krv - Dotyk mŕtvych

E-kniha
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pravá krv - Dotyk mŕtvych

Sookie Stackhouseovej, servírka nadaná schopnosťou čítať myšlienky ostatných smrteľníkov, preniká do sveta upírov, vlkolakov, meňavcov, víl a ďalších nadprirodzených bytostí. Nachádza medzi nimi priateľov, ale zároveň zabředává do smrteľne nebezpečných situácií. Jej dobrodružstvo sú témou celej série románov Charlaine Harris.
Kniha poviedok Dotyk mŕtvych obohacuje Sookiina dobrodružstvo o niekoľko ďalších pozoruhodných udalostí, ktoré sa v predchádzajúcich knihách neobjavili vôbec, alebo len náznakom: napríklad o tajuplnú smrť Sookiiny príbuzné - víly Claudette, o večierok na počesť kniežaťa Draculu v upírím bare Transfusia alebo o deň, kedy sa mladá telepatka dozvedela o smrti svojej sesternice Hadley, ktorá úplne popretŕhala styky so svojou rodinou, stala sa milenkou upírej kráľovnej Sophie-Ane a zaradila sa medzi nemŕtvych.
Detail knihy:
Autor:
Harris Charlaine
Rok vydania: 2012
ISBN: 978-80-7384-502-5
Počet strán: 160

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Charlaine Harris
Počet strán 160 strán
Rok vydania 2012
Série Pravá krv
Nakladateľ Baronet
Kód:  EK1283
Produktové číslo:  978-80-738-4502-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08