Obnoviť stránku

Prašina

E-kniha, Česky
4,8 40 hodnotení
6,49 €

Prašina

Foglarovsky ladený a mimoriadne napínavý príbeh

"Prasino zostala temná a tichá, nebezpečná, nasiaknutá príbehy a tajomstvom."
Prasino je tajuplné miesto, temný ostrov uprostred žiariace Prahy. Nikto nevie prečo, ale na prasino nefunguje elektrina. Lampy tú nesvieti, električky nejazdia, rádio nehrá, mobil je bez signálu. A v tejto strašidelné štvrti pátra Jirka so svojimi kamarátmi Tondo a En po dávnom tajomstvo, ktoré by mohlo zmeniť svet. Ich dobrodružstvo je o to nebezpečnejšie, že pri tom musia čeliť partii všetkého schopných dospelých chlapov, ktorí majú rovnaký cieľ.
Knihu dopĺňajú ilustrácie, ktoré čitateľa vezmú priamo do vnútra prasino.

Napsali o knize Prašina

"Skvelé! Napínavé od začiatku do konca. "

Čitateľské hodnotenia na databazeknih.cz

"Vojtěch Matocha pripravil atraktívny kokteil z foglarovských kulís, akčných scén hodných thrilleru a nápadu, za ktorý by sa vedecko-fantastická literatúra rozhodne nehanbila. Tento nápoj je navyše okorenený kvapkou romantickej atmosféry devätnásteho "o storočie, ozdobený množstvom rôznych typov postáv a podávaný s úctou k inšpiračným zdrojom. Dohromady to všetko výborne funguje. "

iLiteratura.cz

"Napínavá kniha, dokáže vás ponoriť do deja. Ja som sa do nej začítal až som ju dočítal za 3 hodiny. "

Čitateľské hodnotenia na databazeknih.cz

Vojtěch Matocha

Vojtěch Matocha (1989) vyštudoval matematiku. Dnes vyvíja softvér pre mobilné telefóny. Tvorivým písaním sa zaoberá od gymnázia, úspešne sa zúčastnil niekoľkých literárnych súťaží, píše recenzie pre iLiteraturu.Prašina je jeho literární prvotina.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Vojtěch Matocha
Počet strán 264 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Paseka
Jazyk Česky
Kód:  EK29687
Produktové číslo:  978-80-743-2910-4

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02