Obnoviť stránku

Pozri sa na seba|2. vydanie

E-kniha, Slovensky
15,90 €

Pozri sa na seba|2. vydanie

Román o medziľudských vzťahoch a domácom násilí zo súčasnosti od populárnej spisovateľky

Petra Nagyová-Džerengová sa v novele Pozri sa na seba venuje analýze ľudských a osobitne partnerských vzťahov. Prostredníctvom hrdinov románu kladie čitateľovi nástojčivé otázky a nabáda ho, aby sa pozrel na svoj život aj z iného zorného uhla.
Lýdia, kedysi ambiciózna študentka, teraz mladučká mamička na materskej dovolenke, prežíva v starej vile na bratislavských Palisádach krušné chvíle.Nechápe, čo spôsobilo, že sa z jej uhladeného, vzdelaného manžela doma stáva zlostný, nervózny muž, ktorému spôsobuje radosť ponižovať ju. Kde robí chybu? Je na vine jej vek, nestačí manželovi intelektuálne, zle vychováva svoje dve dcérky? Na vlastné otázky nenachádza odpoveď.Jej život sa ešte väčšmi zamotáva po spoločnej oslave.  Manžel privedie domov svojich študentov, medzi ktorými sa vyníma bezočivá sexi Karla, ale aj citlivý Róbert, ktorého Lýdia zjavne priťahuje.Vymotá sa Lýdia z pavučiny intríg a zrád, podľahne zakázanej láske, alebo sa pokúsi udržať rodinu?

Petra Nagyová Džerengová

Petra Nagyová Džerengová (* 3. 3. 1972 Košice) vyštudovala Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Pracovala ako letuška, moderátorka a redaktorka Slov. televízie. Autorka ženských románov a noviel s témou partnerských vzťahov súčasníkov. Debutovala prózou Chcem len tvoje dobro (2005), s ktorou zvíťazila v čitateľskej ankete Knižnej revue Debut roka. Nasledovali knihy Za to mi zaplatíš (2006), Pozri sa na seba (2007), Nepýtaj sa, kde som (2007), Ženy nášho rodu (2010) a knižiek pre deti Klára a mátohy (2012), Klára a iglu (2013).

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Petra Nagyová Džerengová
Počet strán 320 strán
Rok vydania 2021
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK39231
Produktové číslo:  978-80-569-0906-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19