Obnoviť stránku

Poustevník

E-kniha, Česky
5 4 hodnotení
12,79 €

Poustevník

Oceněná detektivka Poustevník o ukradené identitě, sériovém vrahovi a dceři komisaře v ohrožení

Pustovník je zločinec na úteku. Vyhliadne si človeka, ktorého nebude nikto chýbať, ukradne mu identitu a ďalej žije jeho život. Ani Viggo Hansen, Wistingův sused, nikomu nechýba, a tak už štyri mesiace sedí mŕtvy pred televíziou. Vzápätí polícia nájde ďalšie telo.
Kým Hansenova smrť zaujme len novinárku Line, Wistingovu dcéru, nález druhej obete spustí najväčšie pátraciu akciu v dejinách nórskej kriminalistiky, pri ktorej musí pomôcť aj FBI.
Ďalší diel série slávneho nórskeho spisovateľa a bývalého kriminalistov.

Napsali o knize Poustevník

"Porovnanie s Jo Nesbom je úplne na mieste."

Dagbladet

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jorn Lier Horst

Patrí k najvýznamnejším nórskym detektivkářům. Venuje sa výhradne žánru krimi a detektívky píše nielen pre dospelých, ale aj pre deti a mládež. Vyštudoval policajnej akadémii, kriminológiu, psychológiu a filozofiu. Takmer 20 rokov pracoval ako vyšetrovateľ, a hoci je od roku 2013 spisovateľom na plný úväzok, stále udržuje kontakt s odborom. Jeho veľkou výhodou preto je dokonalá znalosť policajnej práce, ktorú sa snaží líčiť presne a bez príkras. Za to tiež často žne pochvalné kritiky. Svou první detektivku, v níž uvedl na scénu kriminalistu Williama Wistinga, napsal v roce 1995. Nesla název Klíčový svědek (Nokkelvitnet) a byla založena na skutečné, nikdy neobjasněné vraždě. Doteraz vzniklo v tejto sérii 10 kníh, zatiaľ najnovšie pochádza z roku 2015.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jorn Lier Horst
Počet strán 352 strán
Rok vydania 2018
Série William Wisting
Nakladateľ Kniha Zlín
Jazyk Česky
Kód:  EK26319
Produktové číslo:  978-80-747-3547-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12