Obnoviť stránku

Poslední vdova

E-kniha, Česky
5 3 hodnotení
9,59 €

Poslední vdova

Už deviaty napínavý krimi thriller s obľúbeným vyšetrovateľom Willem Trentom!

záhadné únosy
Jednej letnej noci je z parkoviska nákupného centra neznámymi útočníkmi unesená doktorka z výskumného Strediska pre prevenciu a kontrolu chorôb. Nikto nevie, čo za jej únosom stojí, a polícia stále tápe. Stôp po únoscoch je sakramentsky málo.
zničujúci explózia
O mesiac neskôr jedného pokojného nedeľného popoludnia predmestím Atlanty otrasie ohlušujúca rana? nasledovaná behom chvíle druhým zničujúcim výbuchom. Bombový útok je zacielený na jedno z najľudnatejších a najdôležitejších miest v Atlante - Emoryho univerzitu, kde sa nachádzajú dve nemocnice, ústredie FBI a Centrum pre prevenciu a kontrolu chorôb.
nemilosrdný nepriateľ
Súdna lekárka Sára Lintonová a Will Trent, zvláštny agent Georgijského úradu pre vyšetrovanie, sa ocitajú uprostred hrôzy - priamo v strede sprisahania, ktoré ohrozuje desiatky tisíc nevinných životov. Keď útočníci unesú Sáru, Will ani na chvíľu nezaváha a tajne sa vydáva na misiu, aby zachránil ženu, ktorú miluje, a zabránil najväčšiemu masakru v dejinách ľudstva.

Napsali o knize Poslední vdova

Cit Karin Slaughter pre detail a pravdivé vyjadrenie skutočnosti je neprekonateľný ... Pôjdem za ňou kamkoľvek!

Gillian Flynn

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Karin Slaughter
Počet strán 480 strán
Rok vydania 2019
Série Will Trent
Nakladateľ HarperCollins
Jazyk Česky
Kód:  EK32076
Produktové číslo:  978-83-276-4197-7

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17