Obnoviť stránku

Popol všetkých zarovná - Denník dobrého detektíva 1. (SK)

Audiokniha
4,5 2 hodnotení
12,90 €

Popol všetkých zarovná - Denník dobrého detektíva 1. (SK)

Neobyčajný detektívny román od najpredávanejšieho slovenského spisovateľa!


Mesto, príbeh a všetky osoby v tejto knihe sú vymyslené a akákoľvek podobnosť so skutočnými udalosťami je čisto náhodná, ale to, čo stvárajú sa môže niekomu zdať akési povedomé... A možno nie.
Napísal ho človek, čo do detailov pozná policajné prostredie, podsvetie i praktiky tajných služieb. Často je však ťažké rozlíšiť, kto je kto.
Detektívi Krausz a Fischer z oddelenia vrážd v Meste sa pri vyšetrovaní smrti mafiána Malého Pavúka, pobočníka Miroslava Stehlíka alias Bossa, dostanú k magnetofónovej kazete, na ktorej sa nebohý Malý Pavúk dohaduje s neznámym mužom na nejakom únose. Neskôr za podozrivých okolností vybuchne auto policajta Róberta Eliáša. Ukazuje sa, že vedel niečo o spolupráci tajnej služby a mafie pri únose syna vysokého predstaviteľa Republiky...
Keď do seba začínajú kusy skladačky zapadať, z Ministerstva príde rozkaz vyšetrovanie zastaviť.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 18:18:36

Autor

Autor Dominik Dán
Interpret Marián Geišberg

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 1 006 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Série Naše Mesto (audio)
Diel série 1
Jazyk Slovensky
Kód:  AKZ833
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16