Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Popel Babylonu

E-kniha, Česky
4,9 7 hodnotení
9,40 €

Popel Babylonu

Šestá kniha populární sci-fi série Expanze

Revoluce, která po celé generace doutnala, se nyní rozhořela naplno. Svobodná flotila – příslušníci radikální frakce Spolku vnějších planet – zasadila Zemi těžkou ránu a mezi vnějšími planetami zahájila divoké pirátské tažení. James Holden a jeho posádka znají silné i slabé stránky této nové armády lépe než kdokoli jiný. Zbytky starých politických uskupení se ocitají v nesnázích, a proto je Rosinante opět povolána a vyslána na beznadějnou výpravu. Jenomže noví spojenci mají stejné chyby jako ti předchozí, a boj o moc teprve začíná.
Zmatky narůstají, chování vesmíru je stále nepochopitelnější. Pirátské flotily, vzpoury, zrady – posádku lodi Rosinante čekají mnohem větší problémy. V záhadném prostoru za branami totiž pouhá hrstka zoufalých, zničených lidí možná rozhodne o osudu lidstva…

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor James S. A. Corey
Počet strán 432 strán
Rok vydania 2018
Série Expanzia
Diel série 6.
Diel série 6
Nakladateľ Triton
Jazyk Česky
Kód:  EK26413
Produktové číslo:  978-80-755-3397-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07