Obnoviť stránku

Ponahľaj sa a medituj

E-kniha, Česky
1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ponahľaj sa a medituj

Kniha Ponáhľaj sa a medituj je praktické a zábavné čítanie, ktoré motivuje a uvádza do meditácie tých, ktorí s ňou nemajú žiadne skúsenosti. Hovorí jasne to, čo budhisti vedia už celé tisícročia, ale čo nám stále pripadá veľmi radikálne – ak budeme pracovať na svojej mysli, môžeme zmeniť svoj život. Doba, ktorú trávime odpočinkom a premýšľaním a meditáciou, totiž prospieva zdraviu. Kto si na to ale dnes nájde čas?

Kniha Ponáhľaj sa a medituj vám ukáže, ako si nájsť chvíľku na trochu pokoja, ticha a na meditáciu každý deň. Ak sa teda pohrávate s myšlienkou, že by ste mohli začať meditovať, ale pripadá vám to príliš časovo náročné a nedosiahnuteľné, potom je pre vás táto kniha tá pravá. Zaujímavé navyše je, že hoci je názov tejto knihy sám o sebe paradoxný, je zároveň pravdivý. Pokiaľ sa chceme poponáhľať a viesť produktívny, naplnený, vyrovnaný a spokojný život, meditácia predstavuje raketové palivo, ktoré nás k nášmu cieľu popoženie. Rozvíjaním meditačného cvičenia totiž nájdeme nielen zdroje potrebné k tomu, aby sme naštartovali svoju výkonnosť, ale budeme tiež prežívať hojnosť a krásu napríklad uprostred rušného pracovného dňa. Zároveň pocítime vnútorný pokoj a opravdivosť, ktoré nielenže život spríjemnia, ale tiež nám účinne pomôžu vydať sa v ústrety našim cieľom.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor David Michie
Počet strán 224 strán
Rok vydania 2014
Nakladateľ Synergie Publishing
Jazyk Česky
Kód:  EK11446
Produktové číslo:  978-80-737-0318-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04