Obnoviť stránku

Policie

E-kniha, Česky
4,9 85 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Policie

10. diel najúspešnejšej severskej krimi série

Na miestach, kde bolo v minulosti spáchané niekoľko vrážd, ktoré neboli objasnené, sú nájdení mŕtvi policajti, ktorí tieto zločiny vtedy vyšetrovali. Všetci boli takisto zavraždení, a to nanajvýš brutálnym spôsobom.

10. diel najúspešnejšej severskej krimi série

To najlepšie z krimi

To najlepšie z krimi

Polícia postráda akúkoľvek stopu a navyše sa musí zaobísť bez svojho najlepšieho vyšetrovateľa. V nemocnici medzitým leží v kóme ťažko zranený muž. Jeho izbu strážia policajti a nikto sa nesmie dozvedieť, ako sa tajomný pacient volá.


"Nechybějí pro Nesboho typické pasáže, ve kterých pomocí dvojsmyslných narážek vodí čtenáře za nos, a nově i pasáže, kdy má čtenář zdánlivé dvojsmysly prokouknout, aby se nakonec ukázalo, že se o dvojsmysly nejedná a že se děje přesně to, co autor v prvním plánu popisoval. Bláznivá a ľahko prejdená akcie, ktorú si čitateľ pamätá z prízrak, sa bohužial Polícii objavia až v samotnom závere, oproti predchádzajúcemu dielu je Polícia vážnejšie a civilnejší. Celkově tak lze říci, že Policie představuje výrazný nadprůměr v rámci severské krimi.iLiteratura.cz

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Jo Nesbo
Počet strán 609 strán
Rok vydania 2015
Série Harry Hole
Diel série 10
Diel série 10
Nakladateľ Kniha Zlín
Jazyk Česky
Kód:  EK11953
Produktové číslo:  978-80-747-3270-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19