Obnoviť stránku

Pôjdem tam, kam pôjdeš ty

E-kniha
4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pôjdem tam, kam pôjdeš ty

Jeden z najlepších tínedžerských debutov roka 2019

V tú noc Ingrid sľúbila Caitlin: „Pôjdem tam, kam pôjdeš ty.“ Na druhý deň je však všetko inak. Ingridin náhly odchod zastihne Caitlin nepripravenú. V novom živote bez fotografií, smiechu, hudby a radostí, ktoré spolu zdieľali ako najlepšie kamarátky, nenachádza svoje miesto. Nanešťastie tu po Ingrid niečo ostalo.
Na papier zaznamenala tomuto svetu a ľuďom v ňom svoje bolestivé zbohom. Caitlin na stránkach plných žiaľu odznova prežíva svoju obrovskú stratu a snaží sa nájsť nádej do budúcna.
Pôjdem tam, kam pôjdeš ty je debutový román Niny LaCour, autorky najlepšej tínedžerskej knihy roka 2018 Všetko je tak, ako má byť, v ktorom s nepredstaviteľnými emóciami a úprimnosťou prežíva prvý rok dievčaťa po strate najbližšej priateľky.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Nina LaCour
Počet strán 256 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Cooboo
Kód:  EK32562
Produktové číslo:  978-80-566-1534-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17