Obnoviť stránku

Podvodníkova žena

E-kniha, Slovensky
14,02 €

Podvodníkova žena

Do Bratislavy, ako hlavného a najväčšieho mesta krajiny, sa sťahujú ľudia z celého Slovenska. Tí, čo chcú v živote niečo dosiahnuť, talentovaní, schopní, cieľavedomí, avšak i lajdáci, zlodeji, kmíni. A niekedy sú veru na nerozoznanie. Hlavným hrdinom krimirománu Ivany Havranovej je človek, niktoš, patriaci do skupiny podvodníkov. Dokáže sa dostať do vysokej spoločnosti, a tam svojim príbehom presvedčiť bohatého podnikateľa, jedného z najznámejších v krajine. Stane sa tak parazitom, ktorý dokáže svoj príbeh dopĺňať, zneužívať a kráľovsky z neho žiť celé roky. Do príbehu však vstupuje aj obyčajné dievča, hľadajúce v Bratislave dobré miesto ekonómky. Ako fakturantka sa zoznámi s podvodníkom, zamiluje sa a začína jej celkom iný život. Dynamický, napínavý tragický príbeh odhaľuje nešťastné osudy ľudí v hlavnom meste a ukazuje, že život v ňom je častokrát nebezpečný a falošný.

Ivana Havranová vyštudovala žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Pracovala a profesionálne rástla v redakcii denníka Smena, v časopise Zornička, neskôr v Československej televízii ako publicistka mládežníckeho magazínu Televízny klub mladých. Je autorkou vyše tridsiatich poviedkových, románových a publicistických kníh, viac ako 400 televíznych scenárov, množstva poviedok pre deti, rozhovorov, reportáží. Po roku 1989 založila vlastné vydavateľstvo, v ktorom vydávala sedem časopisov ako Maxisuper, slovenský Bulvár, Lišiak a iné. Žije a tvorí v Bratislave.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Ivana Havranová
Počet strán 176 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK36149
Produktové číslo:  978-80-569-0627-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04