Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PlayStation Plus 12-mesačné členstvo – CZ Digital

4,7 766 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PlayStation Plus 12-mesačné členstvo – CZ Digital


Funkcie služby PlayStation Plus

Uvoľni silu svojho PS naplno! Pusti sa do hrania v multiplayeri, kupuj najrôznejšie hry s veľkými zľavami v obchode PlayStation Store a využívaj aj ďalšie benefity.


Uži si hranie na maximum!

Vydaj sa na bohaté dobrodružstvá cez multiplayer. Buď strojcom úspechu tvojho tímu, preskúmaj schované kúty vzdialených krajín, poraz nepriateľov a začni najúžasnejšie výpravy s tvojimi spojencami. To všetko a oveľa viac ti umožní služba PS Plus. Dostaň zo svojej konzoly PS4 to najlepšie.

Hry zadarmo a parádne zľavy

Najväčšie pecky!

Hoď očkom na PlayStation Store a doplň svoju zbierku hier o najrôznejšie preslávené tituly so zľavou. Aktuálnu ponuku nájdeš na PlayStation Store.

Nájdi hru, do ktorej sa pustíš

Už množstvo herných peciek bolo úplne zadarmo v rámci PlayStation Plus. Neváhaj a kúp si členstvo, s ktorým dostaneš prístup k rôznym herným titulom. Každý mesiac na teba budú čakať dve nové hry!

Ušetri a bav sa

Len pre členov služby PlayStation Plus sú platné exkluzívne zľavy na rôzne hry, doplnkové produkty a ďalšie rozšírenie, ktoré nájdeš na PlayStation Store. Tak neváhaj a pridaj sa k PlayStation Plus ešte dnes!


Viac pre členov PlayStation Plus


PlayStation Plus

Klientska zóna PS Plus

Vstúp do časti PlayStation Plus priamo z obrazovky tvojho PS4. Tam nájdeš všetko potrebné – novinky, zľavy, hry mesiaca zadarmo a veľa ďalšieho.

PlayStation Plus

Cloud pre tvoje dáta

Exkluzívne pre členov PlayStation Plus je k dispozícii cloudové úložisko, na ktoré si môžeš ukladať aktuálny postup v tvojich hrách. Môžeš tak kedykoľvek pokračovať tam, kde si skončil a je jedno, či to je na kamarátovej konzole alebo na ďalšom PS4/PS4 Pro u teba doma.


Parametre a špecifikácia

Členská karta

Doba členstva 12 mesiacov

Kľúč pre

Kľúč pre CZ PS Store

Platforma

Platforma PlayStation 5, PlayStation 4

Licencia

Licencia Na stiahnutie

Typ

Typ predplatného PS Plus
Kód:  MSXESD001
Produktové číslo:  SCEE-XX-S0015598
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12