Obnoviť stránku

PlayStation Magazín

4,7 39 hodnotení

PlayStation Magazín

Aj keď klasické herné časopisy postupne chradnú, tak PlayStation Magazín chytá nový dych. Redakcia pod vedením novinárskeho matadora Mikoláša Tučka si prichystala zábavné čítanie na dlhé jesenné a zimné večery. Okrem recenzie na očakávanú novinku Gran Turismo Sport musíme v tomto prvom čísle vyzdvihnúť aj hitparádu najlepších hier pre PlayStation 4 alebo podrobný pohľad na PlayStation VR. 

Kľúčové vlastnosti časopisu PlayStation Magazín

  • Nečakaný návrat legendárneho časopisu
  • Rozsiahla recenzie Gran Turismo Sport
  • Kompletné informácie o plánovaných hrách
  • Dozviete sa všetko o PlayStation VR
  • Rebríček 100 najlepších hier pre PlayStation 4
  • Obojstranný plagát formátu A2 (God of War a Uncharted: Lost Legacy)
  • Herné samolepky nesmú chýbať

História PlayStation Magazínu

Oficiálne český PlayStation Magazín sa objavil v trafikách už na konci jari roku 1998. Časopis sa tak rýchlo stal kultovou záležitosťou a hlavne medzi mladšou hráčskou základňou sa tešil obrovskej popularite. Časopis obsahoval exkluzívne recenzie, ale aj pohľad do zákulisia pripravovaných hier. Ohromným lákadlom bol navyše priložený DEMO disk plný herných ukážok. V čase, keď internet bol ešte len v plienkach, tak sa jednalo o významný prísun zábavy. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Časopis
Kód:  MS029score
Produktové číslo:  9772570742000
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07