Obnoviť stránku

Pisárka zo Sieny

E-kniha, Česky
4,8 4 hodnotení
16,27 €

Pisárka zo Sieny

Historický román pre milovníkov kníh ako Cudzinka alebo Dievča s perlou

Beatrice Trovato, mladá doktorka neurochirurgie, síce dobre vie, ako funguje ľudský mozog, ale v záležitostiach srdca sa moc nevyzná. Po náhodnom úmrtí brata letí ako jeho jediná dedička z New Yorku do Toskánskej Sieny. Brat sa tam zaoberal udalosťami z obdobia morovej epidémie v 14. storočí. V Siene jej zanechal dom a zložku s výsledkami výskumu. Beatrice sa v dome usadí a stále hlbšie sa ponára do bratovho bádania. Jedného dňa narazia na denník maliara fresiek Gabriela Accorsiho, na ktorého obraze šokovane zahliadne vlastnú tvár. 
Minulosť a prítomnosť sa záhadne prelínajú a Beatrice sa ocitne v roku 1347 v Siene, tesne pred prepuknutím morovej rany. S pomocou Gabriela odhalí sprisahanie, ktorého dôsledky zasahujú až do stovky rokov vzdialenej budúcnosti. Stane sa ale aj niečo nečakané: Beatrice prepadne nielen kúzlu Gabriela, ale aj stredovekého života. V okamihu, keď si čierna smrť začína vyberať prvé obete, sa musí rozhodnúť, do ktorej doby skutočne patrí.   
Pisárka zo Sieny je príbehom ženy chytenej v romantickej a nebezpečnej pasci lásky. Čitateľky Cudzinky Diany Gabaldon alebo Dievčaťa s perlou Tracy Chevalier budú fascinované románom postaveným na časovom prelínaní dvoch príbehov, jedného v súčasnosti a druhého v minulosti.

Napísali o knihe Pisárka zo Sieny

"Fascinujúci historický román. Melodia Winawerová vykreslila doširoka sa rozvetvujúci a svižne plynúci romantický príbeh, ktorý však pevne ukotvila v reálnych udalostiach s množstvom zaujímavých detailov z každodenného života v Siene 14. storočia. "

Booklist

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Rose Melodie Winawerová
Počet strán 456 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Metafora
Jazyk Česky
Kód:  EK26499
Produktové číslo:  978-80-735-9544-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14