Obnoviť stránku

Pirates of Black Cove

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pirates of Black Cove


Pirates of Black Cove je stratégia s RPG prvkami, ktorá sa odohráva v atraktívnom prostredí Karibiku 16. storočia. Staňte sa najobávanejším pirátom na celom šírom mori. K tomu však budete musieť prejsť nástrahami hierarchie pirátskeho bratstva a obstáť v celej rade náročných úloh. Našťastie je vždy možné niekoho podplatiť, či urobiť láskavosť pre tie správne osoby.
Väčšina herného deja sa odohráva na mori, ale nie je núdza ani o zaujímavé miesta ako sú prístavy Port Royale alebo Tortuga. Neskôr môžete dokonca vlastniť vlastnú pevnosť a prilákať na svoju stranu ďalších kapitánov. Cieľom hry potom bude zjednotiť znepriatelené klany a postaviť sa nenávidenému nepriateľovi - klanu pirátov Black Cove. 
Hra je dodávaná formou elektronickej distribúcie. Po zakúpení obdržíte všetky potrebné informácie a návod na stiahnutie inštalátora hry. Nič teda nebráni tomu, aby ste si skvelý herný zážitok za skvelú cenu mohli dopriať už dnes. 
Parametre a špecifikácie:
Žáner:
RPG
Licencie:
elektronická licencia
inštalácia na stiahnutie
 

Parametre a špecifikácia

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE

Verzia

Platforma PC – na stiahnutie

Platforma/licencia

Platforma PC
Licencia Na stiahnutie

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer

Odporúčané požiadavky

Operačný systém Windows XP
Kód:  DG4070
Produktové číslo:  PlugInDigital.PiratesOfBlackCo

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17