Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Perunova krev I

Audiokniha
4,8 33 hodnotení
10,90 €

Perunova krev I

Prvá časť dvojdielneho románu Františka Kotlety, v ktorom nechýba typické ingrediencie pre najkontroverznejšieho autora súčasné tuzemské fantastiky: brutalita, sex a nadsázka.

Samovražední teroristi, bomby v hrncoch i sáčkoch od múky, míny, ktoré môžu byť nastražené kdekoľvek, rakety prilietajúce odkiaľkoľvek a islamisti túžiaci po trofeji s vlajočkou NATO na uniforme. To všetko bol čajový večierok proti tomu, čo na Martina Fridricha čaká v Prahe. Akcia, ktorá mala zarobiť dosť peňazí pre partiu afganských veteránov, sa zvrtne a diamanty miliónové hodnoty mizne v rukách neznámych útočníkov, z ktorých každý je silnejší a nebezpečnejší ako rota mudžahedínov. Lenže tu ide o milióny, jasný? Je potrebné povolať do zbrane staré priateľov a získať korisť späť. Nech si ich v tom treba mágie, tlupa vlkolakov alebo niekto oveľa, oveľa mocnejší.

František Kotleta

Vlastným menom Leoš Kyša. Rodák z Bruntálu, spisovateľ, trestanec, podnikateľ, jesenícky Mauglí a mäsiar. Pochádza z umeleckej rodiny, jeho matka bola tanečnica, gymnastka a špiónka, ktorú pre neohrozené občianske a politické postoje perzekvovali natoľko, že bola nútená pred ŠtB utiecť do zahraničia. Jej pozoruhodná kariéra agentky CIA, ktorá po celé osemdesiate roky deptal svojimi úspechmi ako ŠtB, tak KGB, doteraz nebola publicisticky spracovaná a je zahalená železnou oponou ukovaný z tajomstiev, mýtov, legiend a poloprávd. V polovici deväťdesiatych rokov zmizla v Brazílii a nie sú o nej žiadne správy.
O Kotletově otcovi sa tiež nič nevie. Podľa niektorých indícií je ním Michail Gorbačov, ktorého Kotletova matka zviedla počas jeho tajnej návštevy Bruntálu. Podľa zlovoľných bruntálských jazykov ním ale môže byť prakticky ktokoľvek, kto kedy ušetril päťdesiat korún a mohol si dovoliť krátke, avšak vzrušujúce dobrodružstvo v ilegálnom nevestinci, ktorý Kotletova matka príkladne viedla ako zásterku svojich špiónskych aktivít.

Libor Tersa

Libora TERS môžete poznať skôr než podľa fotky, podľa jeho typicky zabarvenému hlasu. Dabingu sa venuje celý život a za svoju kariéru nadaboval desiatky postáv seriálov i filmov. Medzi tie najznámejšie patrí napríklad Dr. James Wilson zo seriálu Dr. House, detektív Frank Tripp zo seriálu Kriminálka Miami. Môžete ho počuť aj v mnohých hollywoodskych filmoch, ku ktorým patria Batman: Návrat Temného rytiera, Ako vycvičiť draka, Armagedon alebo Madagaskar. Audiotéce prepožičal svoj hlas napríklad k načítaniu série Temnej veže Stephena Kinga.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 08:10:47

Autor

Autor František Kotleta
Interpret Libor Terš

Podrobnosti

Rok vydání 2019
Kategorie Česká literatura, Fantasy a sci-fi
Série Perunova krev (audio)
Diel série 1
MIME typ mp3
Jazyk Česky
Kód:  AUD00095
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18