Obnoviť stránku

Pekingský rozparovač

E-kniha, Česky
4,5 4 hodnotení
10,90 €

Pekingský rozparovač

Šiesty, záverečný diel série čínskych thrillerov

Hovorí si Pekinský rozparovač. Jeho obete sú mladé, krásne a odporne znetvorené. Všetka pozornosť sa upiera na veliteľa pekinského oddelenia závažných zločinov Li Jena. Jeho nadriadení, médiá i vydesená verejnosť žiadajú rýchle výsledky.
Americká patologička Margaret Campbellová je prizvaná, aby na tele jednej z obetí vykonala pitvu. Jej nález šokuje všetkých, ktorí na prípade pracujú. Krátko nato začne Li od vraha dostávať osobné listy a jeho život i kariéra sa pomaly rozpadávajú. Ak chce sám seba a svoju rodinu zachrániť, musia čo najrýchlejšie odhaliť Rozparovačovu identitu.

Napsali o knize Pekingský rozparovač

"Detailné líčenie vzťahov, odhaľujúce ďalšie podrobnosti z minulosti, bezpochyby poteší čitateľov, ktorí svojich hrdinov radi sledujú v nebezpečných situáciách a odľahlých končinách."

Library Journal

Peter May

(Nar. 1951) pochádza z Glasgow, teraz žije vo Francúzsku. Pracoval ako novinár a televízny scenárista. V súčasnej dobe sa živí ako spisovateľ. Celosvetové renomé si získal šesťdielnu sériou čínskych thrillerov s mladým čínskym detektívom Li Jene a americkou súdne lekárkou Margaret Campbell. Okrem ďalších úspešných sérií boli do češtiny preložené tiež romány Ostrov Entry (2013, česky 2015), Útek (2015, česky 2016), umrlčie cesta (2016, česky 2016) a najnovšie Ochránim ťa (2018, česky 2019).

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Peter May
Počet strán 399 strán
Rok vydania 2019
Série Čínske thrillery
Diel série 6.
Diel série 6
Nakladateľ Host
Typ E-kniha
Jazyk Česky
Kód:  EK30488
Produktové číslo:  978-80-757-7916-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11