Obnoviť stránku

Pekárna v Brooklynu

E-kniha, Česky
5 7 hodnotení
16,18 €

Pekárna v Brooklynu

Dobrodružstvo, sladké tortičky a možno aj niečo viac ...

Romantický a vtipný príbeh o ceste do Brooklynu, lahodných dortících, láske i priateľstvo. Vydajte sa na výlet do mesta, ktoré nikdy nespí, a nechajte sa očariť!
Sophie dúfa, že ju jej priateľ James už čoskoro požiada o ruku. Lenže všetko dopadne inak a Sophie sa rozhodne prijať stáž v americkom časopise. Odchod do New Yorku je pre ňu skôr útek ako životnú príležitosť. Naplno sa vrhne do práce a nemyslí na nič iné. A už vôbec nie na lásku.
Ubytuje sa nad maličkú pekárňou sympatické Belly, ktorá pečie tie najúžasnejšie tortičky v celom Brooklyne. Spriatelí sa a Sophie začne voľný čas tráviť v jej pekárni a pomáha jej s pečením sladkostí i svadobných tort. Lenže Bella má bratranca Todda, obletovaného, šarmantného a úplne neodolateľného. Má len jednu chybu - odmieta akýkoľvek vážny vzťah. Lenže ten nehľadá ani Sophie, takže ich priateľstvo zdanlivo nestojí nič v ceste ...
Ďalšia romantický príbeh od Julie Caplinové, autorky obľúbené Kaviarne v Kodani, vás tento krát vezme na výlet do životom kypiaceho New Yorku a presvedčí vás, že z úteku sa môže vykľuť dobrodružstvo a že lásku niekedy nájdeme, až keď ju hľadať prestaneme. 

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Julie Caplinová
Počet strán 368 strán
Rok vydania 2019
Série Romantické útěky
Nakladateľ Cosmopolis
Jazyk Česky
Kód:  EK31291
Produktové číslo:  978-80-271-2068-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14