Obnoviť stránku

Pečuj o své démony

E-kniha, Česky
4,0 3 hodnotení
9,31 €

Pečuj o své démony

Význačná vodcovskú osobnosť amerického budhizmu Tsulrim Allion vysvetľuje, že čím usilovnejšie bojujeme proti svojim démonom, tým silnejšími sa títo démoni stávajú. Ak sa od tohto boja chceme oslobodiť raz navždy, musíme svoj prístup obrátiť a svojim démonom venovať potrebnú starostlivosť. Autorka v knihe prvýkrát prispôsobuje revolučný múdrosť najväčšej tibetskej duchovnej učiteľky západnému vnímania, a sprístupňuje tak nesmierne účinnú metódu pre vysporiadanie sa s vnútornými nepriateľmi, ktorí podkopávajú tie najlepšie zámery človeka.
Starostlivosť o démonov založená na neobyčajne jednoduché, napriek tomu však účinné technike o piatich krokoch, v hlavných rysoch naznačuje stratégiu pre transformáciu negatívnych emócií, vzťahov, strachov, chorôb a sebapoškodzovanie vzorcov. Tým, že svoje démonov spoznáte, dáte im podobu a nasýtite je, sa môžete z tejto bitky vyslobodiť. A tento model posunu od boja k nasýteniu démonov je možné uplatniť nielen na osobné výzvy a problémy jednotlivcov, ale aj na problémy sveta v širokom meradle. Kniha Staraj o svojich démonov obohatená o detailné príklady toho, ako iní ľudia transformovali svoje vlastné démonmi, vám poskytne pozoruhodný nový vhľad do síl, ktoré hrozia, že vás premôžu, spolu s nástrojmi na dosiahnutie vnútorného mieru.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Tsultrim Allione
Počet strán 288 strán
Rok vydania 2015
Nakladateľ Maitrea
Jazyk Česky
Kód:  EK17237
Produktové číslo:  978-80-872-4938-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16