Obnoviť stránku

Pasáž (SK)

E-kniha, Slovensky
18,86 €

Pasáž (SK)

Osamelá cesta postapokalyptickou krajinou.

Rok 1997. Michelle a jej malý žltý robot unikajú naprieč dystopickou Amerikou. Cesty lemujú vraky obrovských vojnových dronov a všadeprítomný technologický odpad rozkladajúcej sa konzumnej spoločnosti. Ako sa blížia k pobrežiu, v čoraz rýchlejšom slede sa za nimi rúca svet, akoby sa napokon za obzorom prepadlo prázdne jadro civilizácie.
 
Simon Stalenhag je medzinárodne uznávaný autor a ilustrátor kníh ako Ur varselklotet a Flodskörden. Vďaka svojim originálnym ilustráciám a príbehom plným fantázie, ktoré zobrazujú imaginárne stroje a bytosti v kontraste so škandinávskou každodennou realitou, dnes patrí medzi najžiadanejších vizuálnych rozprávačov na svete. Vo svojej najnovšej knihe Pasáž (Passagen) upiera svoj jedinečný pohľad na Ameriku.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Simon Stalenhag
Počet strán 144 strán
Rok vydania 2018
Nakladateľ Lindeni
Jazyk Slovensky
Kód:  EK29171
Produktové číslo:  978-80-566-0758-9
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11