Obnoviť stránku

Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa

Audiokniha
4,9 49 hodnotení
12,97 €

Pán prsteňov: Spoločenstvo Prsteňa

Prvá časť kultovej trilógie J.R.R. Tolkiena Pán prsteňov

V dávnych dobách vykovali elfskí kováči prstene moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobiť ešte Jeden prsteň, ktorý mal vládnuť všetkým. Spojené armády ľudí a elfov nakoniec Saurona porazili a prsteň mu odňali, táto magická vec sa však stratila, aby po mnohých rokoch padla do rúk Bilba Pytlíka.

Trilógia Pán prsteňov rozpráva o nebezpečnej ceste Bilbovho príbuzného Froda, ktorý musí opustiť ospalú dedinku Hobitín v Kraji a vydať sa na nebezpečnú cestu cez celú Stredozem k puklinám osudu, aby zničil Prsteň, a zmaril tak Sauronove temné plány.

***

„Celá trilógia Pána Prsteňov sa v audiu jednoznačne vydarila a na poslucháčov čaká naozaj príjemný zážitok, ktorý im dá zaspomínať na jedinečný príbeh, ktorý ovplyvnil celé generácie. Je len dobre, že Tympanum udržalo rovnaký produkčný tím na všetky tri diely, vďaka tomu je celková kvalita na naozaj vynikajúcej úrovni."
Schefíkov blog

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 21:25:11

Autor

Autor J. R. R. Tolkien
Interpret Aleš Procházka

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 1 176 MB
Kategorie Audioknihy, Fantasy a sci-fi, Zahraničná literatúra, Fantasy
Série Pán prsteňov (audio)
Diel série 1
Jazyk Česky
Kód:  AKZ254
Produktové číslo:  8594072278617

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06