Obnoviť stránku

Otčina

Audiokniha
5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Otčina

Celosvětově jeden z nejčtenějších románů takzvané alternativní historie

Berlín 1964. Německo válku neprohrálo a připravuje se na oslavu 75. narozenin Hitlera. Detektiv Xavier March, stojící stranou nacionálně socialistického běsnění, se snaží zjistit pravdu v případu, ve kterém znepokojivou rychlostí přibývají mrtvoly bývalých vysokých nacistických funkcionářů a který mu byl svěřen vlastně omylem…

Představa vítězství Německa ve druhé světové válce přitahovala autory i před Harrisem, ale žádný v sobě nespojil alternativní historii s politickým thrillerem a noirovým detektivním příběhem tak úspěšně jako Robert Harris. Otčina (Fatherland) je jeho prvním románem. Prodalo se ho víc než šest milionů výtisků po celém světě a stal se jedním z nejčtenějších románů takzvané alternativní historie.

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 03:50:48

Autor

Autor Robert Harris
Interpret Jiří Vyorálek

Podrobnosti

Veľkosť 128 kbps 423 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra
Kód:  AK1A452

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04