Obnoviť stránku

Oheň probuzení (PREDPREDAJ)

E-kniha, Česky
4,5 14 hodnotení
13,90 €

Oheň probuzení (PREDPREDAJ)

PREDPREDAJ SO ZĽAVOU 28 %

Kúpte si teraz za výhodnú cenu a stiahnite si ihneď 30 % e-knihy. Celú knihu si budete môcť stiahnuť, bez ďalších doplatkov, od 15. júna 2018.

Prvý diel novej série Draconis Memoria od autora bestsellerovej trilógie Stín krkavce

V rozľahlých oblastiach ovládaných Kovolodným obchodným syndikátom neexistuje cennejšie surovina ako krv draggov. Po vykrvácaní v zajatí chovaných či v prírode ulovených Červených, Zelených, Modrých a Čiernych draggov možno vydestilovať elixíry, ktoré obdarujú závratnými schopnosťami nespočetnú skupinku mužov a žien známych ako Krvožehnaný. Málokto však vie, že jednotlivé rody draggov chradnú. Ich krvi sa nedostáva a vojna s Korvantinskou ríšou sa blíži. Posledné nádeje Syndikátu sa upierajú k nejasným zvestiam o existencii ďalšieho druhu dragga – oveľa mocnejšieho, než sú ostatní – a k hŕstke vyvolených, ktorí sa ho teraz musia pokúsiť nájsť.
V príbehu sa postupne prelínajú osudy troch hlavných hrdinov. Claydon Torcreek, zlodejíček a neregistrovaný Krvožehnaný, sa nedobrovoľne ocitá v službe Syndikátu a je vyslaný pátrať v neprebádaných pustatinách po legendárnom tvorovi. Lizanne Lethridgová, prvotriedna agentka a nájomná vrahyňa, riskuje život na tajnej misii do srdca nepriateľského územia. A Corrick Hilemore, podporučík na Kovolodnom krížniku, po bitke s pirátmi a následne s korvantinskou flotilou dopláva až na kraj sveta a do nebezpečenstva oveľa väčšieho, než mohol tušiť.
Všetci traja musia čeliť neúprosnému boju, aby odrazili nástup zničujúcej vojny, alebo jej padli za obeť.

Napísali o knihe Oheň probuzení

"Ryan obratne, reálne a s nenútenou zručnosťou balancuje medzi dračím fantasy, špionážnym thrillerom a steampunkovým námorníckym románom."

Publishers Weekly

"Oheň probuzení je úžasné dielo predstavivosti s množstvom zvratov, osviežujúcim odlišným prostredím a výborne zobrazeným svetom. Skvelé čítanie."

Mark Lawrence, spisovateľ

"Ryan vytvoril pútavý a magický svet, ktorým čitateľa prevádza v skvele napísanom románe, u ktorého je isté, že sa zaradí medzi ďalšie fantasy klasiky."

The Huffington Post

"Fascinujúci svet, ktorému vládnu korporácie a kde veľká časť moci pochádza z dračej krvi, poskytuje príťažlivé prostredie pre rozsiahly epický príbeh. Zbesilé tempo a túžba dozvedieť sa viac môžu za to, že je tak pôsobivý."

locus

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Anthony Ryan

(Nar. 1970) pochádza zo Škótska, vyštudoval históriu, žije a pracuje v Londýne. Dlho bol zamestnaný v britskej štátnej správe a po úspechu svojho prvého románu Píseň krve (2013; česky Host 2014) začal písať na plný úväzok. Bestsellerovú trilógiu Stín krkavca po druhom dieli Pán věže (2014; česky Host 2015) završuje kniha Královna ohně (2015). Prvé dva diely trilógie vychádzajú aj ako audiokniha. V júli vyšiel prvý diel novej fantasy série The Draconis Memoria: The Waking Fire, ktorý plánujeme vydať v českom jazyku na budúci rok. Ryan tiež pokračuje v písaní sci-fi série Slab City Blues. (zdroj: nakladatelstvi.hostbrno.cz)

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Anthony Ryan
Počet strán 656 strán
Rok vydania 2018
Série Draconis Memoria
Diel série 1.
Diel série 1
Nakladateľ Host
Jazyk Česky
Kód:  EK26629
Produktové číslo:  978-80-757-7175-9

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07