Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Odhalený milenec

E-kniha, Česky
16,27 €

Odhalený milenec

Sahvage žil stovky let v utajení – a má jednoznačně v úmyslu zůstat „mrtvý a pohřbený“. Když ho ale žena z řad civilistů vtáhne do nebezpečné bitvy se zlem starým jako svět, ochranitel v něm převládne nad zdravým selským rozumem.

Mae přišla o všechno a zoufalství ji přivede ke střetu s osudem. Ve svém odhodlání zvrátit tragédii se vydá tam, kam by smrtelník neměl vkročit – a postaví se tváří v tvář novému nepříteli Bratrstva. Se Sahvagem také objeví lásku, již nikdy nečekala, že najde, která však nemůže mít žádnou budoucnost.

I když vědí, že se budou muset rozloučit, spojí se v boji proti zlu, jež Mae nevědomky pustila z řetězu – zatímco Bratrstvo nastupuje, aby znovu získalo do svých řad jednoho ze zatracených, a zlo se zapřísahá, že všechny zničí…

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor J.R. Ward
Počet strán 480 strán
Rok vydania 2022
Série Bratstvo čiernej dýky
Diel série 19
Nakladateľ Baronet
Jazyk Česky
Kód:  EK40414
Produktové číslo:  978-80-269-1774-8

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16