Obnoviť stránku

Oběť 2117

Audiokniha
4,5 15 hodnotení
15,90 €

Oběť 2117

V ôsmom dieli detektívne rady o oddelení Q autor odhaľuje Asadovu pohnutú minulosť

Na brehu Stredozemného mora sa nájde telo utečenca. Noviny o ňom píšu ako o "Obete 2117" a jeho smrť vyvolá sled nečakaných udalostí, ktoré privedú Asada na pokraj zrútenia. Musí čeliť démonom z minulosti vyvolaným články španielskeho novinára a súčasne sa spolu s Carlom dostáva do neúprosného závodu s časom, aby zabránili nevyhnutné katastrofe uprostred Európy. Tú pripravuje iracký terorista Ghalib.
Asada poznáme ako človeka so svojráznym zmyslom pre humor, ktorý si dokáže poradiť v každej situácii. Jeho temná minulosť nám však zatiaľ zostávala skrytá. Aký je jeho skutočný príbeh?

Napsali o knize Oběť 2117

Adler-Olsen úplne presne vystihol, čo nás fascinuje na prepojenie detinskosti a cynizmu, dobra a zla.

Weekendavisen

Jussi Adler-Olsen opäť preukázal, ako majstrovsky dokáže zobraziť zlo, postupne vyvolávať frustráciu a nakoniec nechať všetko vybuchnúť.

Ekstra Bladet

Jussi Adler-Olsen

Jussi Adler-Olsen (nar. 1950) vyštudoval politológiu a filmovú vedu. Pracoval ako novinár, redaktor a nakladateľ. U nás je známy predovšetkým vďaka sérii kriminálnych románov o kodanskom policajnom oddelení Q, ktorej prvé štyri diely boli sfilmované a premietali sa aj v slovenských kinách. Charakteristickým znakom autorovho štýlu a nepochybne aj jedným z dôvodov obrovského medzinárodného úspechu jeho kníh je osobitý zmysel pre humor, nadhľad a irónia. Tento talent zužitkoval tiež vo svojom najnovšom príbehu Malé pikantné vraždy, ktorý pôvodne vyšiel v zbierke detektívnych poviedok Liv for liv (Život za život, 2011).

Parametre a špecifikácia

Audio

Délka 19:15:33

Autor

Autor Jussi Adler-Olsen
Interpret Igor Bareš

Podrobnosti

Rok vydání 2019
Veľkosť 128 kbps 1 064 MB
Kategorie Audioknihy, Detektívky, thrillery, Zahraničná literatúra, Detektívky
Série Případy oddělení Q (audio)
Diel série 8
Jazyk Česky
Kód:  AK1B848

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09