Obnoviť stránku

O krok vpredu (SK)

E-kniha
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

O krok vpredu (SK)

Traja mladíci usporiadajú oslavu na čistinke v prírodnej rezervácii v Hagestade. Prezlečú sa do kostýmov, venujú sa tajným hrám, no za stromom na nich striehne neznáma osoba a večierok sa skončí katastrofou. Na policajnej stanici v Ystade vládne uhorková sezóna. Kurt Wallander chce prejsť na zdravší životný štýl, no jedného dňa nájdu zavraždeného policajta a jedinou stopou je fotografia mladých ľudí v dobovom oblečení a snímka neznámej ženy.
Henning Mankell (1948 – 2015) je najčítanejší švédsky autor. Na celom svete sa predalo vyše tridsať miliónov jeho kníh. Veľa cestoval, žil striedavo vo Švédsku a v Mozambiku. Preslávil sa sériou o komisárovi Wallanderovi, v ktorej sa odráža jeho „snaha o pochopenie nášho strašného sveta a hľadanie spôsobov, ako ho zmeniť“.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Henning Mankell
Počet strán 448 strán
Rok vydania 2016
Série Kurt Wallander
Nakladateľ Marenčin PT
Kód:  EK20202
Produktové číslo:  978-80-811-4677-0

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06