Obnoviť stránku

Noční lov

E-kniha, Česky
4,8 33 hodnotení
18,13 €

Noční lov

Další případ Eriky Fosterové, kterou znáte z bestselleru Dívka v ledu

Jednej horúce júnové noci je detektív šéfinšpektor Erika Fosterová privolaná k vražde. Obeť, vážený praktický lekár, je nájdený vo svojej posteli zadusený. Zápästie má zviazaná a oči pod obalmi utesneným pod hlavou vypúlené. O niekoľko dní neskôr zomiera za podobných okolností ďalší muž a Erika a jej tím tuší, že čelí sériovému vrahovi. Ten svoje obete sleduje, pozoruje a čaká na vhodný moment, kedy udrie.

Čo majú oba mŕtvi spoločného? Je v ich minulosti nejaké tajomstvo, ktoré by ich mohlo spájať? A čo ich spája s vrahom? Erika urobí všetko pre to, aby Nočného lovca zastavili a dopadli, aj keď opäť riskuje a dostáva sa do konfliktov s nadriadenými. A navyše možno vrah sleduje aj ju ...

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Robert Bryndza
Počet strán 432 strán
Rok vydania 2017
Série Erika Fosterová
Diel série 2
Nakladateľ Cosmopolis
Jazyk Česky
Kód:  EK20882
Produktové číslo:  978-80-271-0404-8
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09