Obnoviť stránku

Nič sa nestalo

E-kniha, Slovensky
12,90 €

Nič sa nestalo

Kto rozhoduje o tom, čo robíme? Sme zodpovední za svoje činy, alebo sme len obeťami okolností?

 

Malé divadlo, monodráma o žene, ktorá sa snaží prísť na to, prečo podviedla manžela, a necíti žiadnu vinu. Dôvody hľadá v nedávnych tragických udalostiach, rovnako v detstve, vo vzťahoch s rodičmi či s partnerom. Takmer neustále drží v ruke mobil, vyzýva divákov, aby s ňou komunikovali, a nie je tak celkom jasné, či si pýta ich súcit alebo hnev.

V hľadisku sedí muž, ktorý ženu na pódiu pozná a netuší, prečo ho sem dnes večer pozvala.

Zuzana Šmatláková (1988) má doktorát z literatúry, po jeho dokončení vyučovala rok na Hankuk University of Foreign Studies v Seoule v Južnej Kórei. Je štvornásobnou finalistkou súťaže Poviedka a autorkou zbierky poviedok Exit (2013), za ktorú dostala Cenu Nadácie Tatra banky v kategórii Mladý tvorca. Kniha vyšla v rumunskom preklade a jednotlivé texty zbierky boli preložené do viacerých jazykov. Venuje sa aj ilustrácii a tvorbe pre deti.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi), PDF pre čítačky
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor Zuzana Šmatláková
Počet strán 128 strán
Rok vydania 2020
Nakladateľ Marenčin PT
Jazyk Slovensky
Kód:  EK33583
Produktové číslo:  978-80-569-0446-6

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01