Obnoviť stránku

Nic mě nezlomí

E-kniha, Česky
Novinka
15,90 €

Nic mě nezlomí

Fantastický příběh o odvaze a síle Davida Gogginse

Dětství Davida Gogginse bylo noční můrou - chudoba, předsudky a fyzické týrání ho velmi poznamenaly. Díky sebekázni, psychické odolnosti a tvrdé práci se však Goggins proměnil z depresivního mladíka s nadváhou v ikonu amerických ozbrojených sil a jednoho z nejlepších světových vytrvalostních sportovců.

Jako jediný muž v historii absolvoval elitní výcvik příslušníka Navy SEAL, armádního rangera a taktického leteckého dispečera, dále vytvořil rekordy v mnoha vytrvalostních závodech a časopis Outside ho označil za nejzdatnějšího muže v Americe.

V knize Nic mě nezlomí se dělí o svůj fascinující životní příběh a odhaluje, že většina z nás využívá pouze 40 % svých schopností.

Goggins tomu říká pravidlo 40 % a jeho příběh osvětluje cestu, po které se může vydat každý, kdo chce překonat bolest, odbourat strach a dosáhnout svého plného potenciálu.

Bestseller New York Times. Prodáno přes 5 milionů výtisků.

Parametre a špecifikácia

Formát a typ ochrany

Dostupný formát ePUB, Kindle (Mobi)
Druh ochrany Social DRM

Základný

Autor David Goggins
Počet strán 384 strán
Rok vydania 2024
Nakladateľ Mimochodem
Jazyk Česky
Kód:  EK52676
Produktové číslo:  978-80-242-9831-3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11